Stim ca este important sa valorificati produsele obtinute din prelucrarea fructelor, de aceea va oferim si solutii de ambalare inovative.
Bag-in-box este un ambalaj ecologic cu o durata lungă de valabilitate a conţinutului şi o utilizare uşoară. Durata lungă de valabilitate reprezintă unul dintre principalele avantaje ale acestor ambalaje.
AVANTAJE
producerea de suc 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi
sucul îşi păstrează toate proprietăţile nutriţionale pe o perioadă îndelungată de timp
creşterea vânzărilor datorită prezentării produsului la un standard înalt de calitate
uşor de transportat, stocat şi utilizat
posibilitate de personificare a produsului cu brand-ul propriu
îmbuteliera se face igienic şi aseptic
ecologic – impregnare de carbon mai mică decât la sticlă sau plastic
100% suc natural
Îmbutelierea la temperatură foarte ridicată (până la 85 grade Celsius ), exclude necesitatea folosirii de conservanţi sau aditivi, sucul fiind 100% natural şi îşi va păstra gustul şi proprietăţile nutritive pe o perioadă îndelungată de depozitare.
Download – CATALOG AMBALAJE BAG-IN-BOX
Se arată toate cele 2 rezultate