Stim ca este important sa valorificati produsele obtinute din prelucrarea fructelor, de aceea va oferim si solutii de ambalare inovative.

Bag-in-box este un ambalaj ecologic cu o durata lungă de valabilitate a conţinutului şi o utilizare uşoară. Durata lungă de valabilitate reprezintă unul dintre principalele avantaje ale acestor ambalaje.

AVANTAJE

producerea de suc 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi

sucul îşi păstrează  toate proprietăţile nutriţionale pe o perioadă îndelungată de timp

creşterea vânzărilor datorită prezentării produsului la un standard înalt de calitate

uşor de transportat, stocat şi utilizat

posibilitate de personificare a produsului cu brand-ul propriu

îmbuteliera se face igienic şi aseptic

ecologic – impregnare de carbon mai mică decât la sticlă sau plastic

100% suc natural

Îmbutelierea la  temperatură foarte ridicată (până la 85 grade Celsius ), exclude necesitatea folosirii de conservanţi sau aditivi, sucul fiind 100% natural şi îşi va păstra gustul şi proprietăţile nutritive pe o perioadă îndelungată de depozitare.

Download – CATALOG AMBALAJE BAG-IN-BOX

Se arată toate cele 2 rezultate